Dkk 100 to Dkk 1,500,000

We found 0 results. View results
Advanced Search

Dkk 100 to Dkk 1,500,000

we found 0 results
Your search results

Privatpolitik

Privatlivspolitik

Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række personoplysninger. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige, og vi behandler kun oplysninger, der er nødvendige og relevante for at opfylde vores oplyste formål.

Behandling af personoplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse.

Formål
Dine personoplysninger bliver behandlet til bestemte formål, når vi har en legitim grund. Lovlige grunde tæller særligt:

  • Behandling efter samtykke
  • Behandling efter lovkrav
  • At vi er nødt til at indsamle oplysninger for at opfylde vores kontrakt med dig

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, Herunder anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Samtykke

Behandlingen af dine personoplysninger baseres ofte på et andet lovligt grundlag end samtykke. Indhenter vi dit samtykke, fordi det er nødvendigt for at behandle dine personlysninger, så vi kan opfylde ovenstående formål, er det frivilligt, om du ønsker at give samtykke. Du kan til enhver tid fortryde et samtykke ved at informere os herom.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@golfhuse.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, fx Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken

Fra tid til anden forbeholder vi også retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Den gældende privatlivspolitik vil til enhver tid være at finde på vores hjemmeside. Foretager vi væsentlige ændringer, vil du blive oplyst herom.

 

Kontaktoplysninger på den dataansvarlige
Websitet ejes og publiceres af:

Golfhuse ApS
Centervej 1, 9640 Farsø
Telefon: +45 40 45 43 35
Email: mail@golfhuse.dk

Cookie

Lad os tage en snak om dine drømme

Med 360 huse, og en af scandinavies smukkete golfbaner er Golfhuse Himmerland det helt rigtige valg, hvis hjertet banker for golf og smuk natur. Vi har mange år erfaring og kan garantere dig en service i top klasse.

Huse i himmerland

Compare Listings