Your search results

Om os

Golfbyen Gatten – for golfspillere og livsnydere

I et dejligt naturområde i Vesthimmerland lige ved Sjørup Sø og ikke langt fra Limfjorden ligger Golfbyen Gatten og Himmerland Golf & Spa Resort. Golfhuse Himmerland har stået for salg og andelssalg af husene siden 1984, og området vokser og udvikler sig hele tiden, så det er stadig spændende, selv efter 35 år i Gatten.

I Gatten finder du 336 golfhuse i tre forskellige udgaver. Ens for alle husene er dog, at de alle er placeret ved tre fantastiske 18-huls golfbaner og ved resortet, som summer af liv og aktivitet året rundt.

Et væld af faciliteter med masser af aktivitet og afslapning

I Himmerland er der både plads til voksenhygge og romantik, børn og leg og alt derimellem – året rundt . Der er rig mulighed få brugt en masse energi på golfbanerne, i badelandet, på bowling- og tennisbanerne eller med et slag adventure golf, hvor hele familien kan være med. Men her er også bredde vidder, åben himmel og plads og tid til fordybelse og afslapning hjemme i golfhuset, i de smukke naturområder, der omkranser området, eller i det store spaområde, der byder ind til unikke sanseoplevelser og velværebehandlinger. Du finder desuden tre restauranter med smagsoplevelser for enhver, som alle fokuserer på bæredygtighed og så vidt muligt at benytte lokale og økologiske sæsonprægede råvarer.

Fordele for dig som husejer

Himmerland Golf & Spa Resort er Nordeuropas største golfresort, og det har du som golfhusejer helt særlig mulighed for at nyde godt af. For selvom alle 336 golfhuse er privatejede, medfølger der stadig flere fordele i forbindelse med brug af resortets mange aktiviteter:

  • Billigere golfmedlemsskab
  • Gratis badeland
  • Gode rabatordninger i centret

Bliv husejer i Himmerland

Vi er din personlige samarbejdspartner, hvis du er interesseret i at investere i dit nye golf-, ferie- eller drømmehus i Himmerland. Vi fremviser med glæde flere huse på samme tid, så du kan danne dig et overblik over området og mulighederne – og selvfølgelig på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Du er altid velkommen til at kontakte os med uforpligtende spørgsmål til boligforeninger, faciliteter og fordele, eller hvis du er interesseret i at booke en fremvisning.


JANEJ

Book en fremvisning

Compare Listings

Kontakt mægler

Ja tak, jeg vil gerne bestille en fremvisning af golfhuse!


JANEJ

Book en fremvisning

Ja tak, jeg vil gerne bestille en fremvisning af golfhuse!