Golfhuse

Helårshus

Golfparken

De 16 huse i Golfparken er opført som helårshuse. Da der ikke er bopælspligt, kan de fungere fuldstændigt som fritidshuse, men kan også tages i brug som helårsbolig.
Husene sælges primært som fritidshuse og overtages derfor indflytningsklare og komplet møblerede samt monteret med alt i hårde hvidevarer:
  • Opvaskemaskine
  • Keramikkogeplader
  • Køle/fryseskab
  • Emhætte
  • Multifunktionsovn
  • Vaskemaskine
  • Tørretumbler
Indretningen for de enkelte huse kan variere lidt, men indeholder i stueplan en entre, badeværelse med bruseniche, soveværelse og et kammer samt opholdsstue med brændeovn. På første sal er der et soveværelse og en stue med åben forbindelse til stuen nedenunder.
Husene har tilslutning til kabel TV gennem centeret og der er elvarme – i nogen huse med varmepumper.
Husene er alle (excl. nr. 17) opført med et bebygget areal på 69 m2 og et boligareal på 107 m2.
De første 12 huse blev opført i 2004-2005 og de sidste 4 ( nr. 17-19-21 og 23) blev færdige i 2007.
Der er i 2014 udarbejdet energimærke på nogle af ejendommene (uden bygningsgennemgang) og her bedømt til Energimærke F. Som mulighed for forbedring er foreslået: “Montering af varmepumpe af typen luft/luft.”

Golfvænget

Lige nord for “Klyngen” og tæt ved teestedet til hul 2 på Garia Old Course er der i 2005-2006 bygget 20 lækre huse med helårsstatus, men uden bopælspligt.
Disse huse bliver derfor det helt ideelle køb for den, som planlægger at bo tæt ved Nordeuropas største golfanlæg, når den 3. alder melder sig, men indtil da kun har brug for et velindrettet fritidshus.
Husene er allerede blevet meget populære blandt de golfspillende gæster til Himmerland Golf & Spa Resort og kan derfor lejes ud i de perioder, hvor ejer ikke selv opholder sig i huset.
Golfvænget har deres egen Grundejerforening – men har de samme rettigheder og goder som husejerne i A-husene i Golfsvinget. Det betyder blandt andet, at husejere i Golfvænget kan gøre brug af viceværtfunktionen, at de udvendige arealer bliver passet og at der altid vil være mulighed for 2 medlemsskaber i Himmerlands Golf Klub.
Læs mere om grundejerforeningen på: www.golfvaenget.dk

Sjørup Søvej

Mellem golfbanen og Sjørup Sø ligger der en lille udstykning af eksklusive helårshuse, der alle har en fantastisk udsigt over søen og til plantagen på den anden side.
Disse huse er derfor det helt ideelle køb for dig, der vil bo tæt ved Nordeuropas største golfanlæg, men vil have en helt individuel helårsbolig.
Samtidig har disse boliger ikke bopælspligt og kan derfor også b