click to enable zoom
searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Your search results

Sjørup Søvej 39 9640 Farsø

4.995.000 kr.
Sjørup Søvej 39
add to favorites
942

Liebhavervilla med fantastisk beliggenhed ved Sjørup Sø !

Huset er et lækkert amerikansk bjælkehus på en pragtfuld 1267 m2 stor grund, der grænser direkte op til søbredden.  Overalt i huset er der en smuk udsigt over det dejlige naturområde.

Huset er på 218 m2 og opført i de bedste materialer. Stueplan er indrettet med højglanspoleret sort granitgulv. Herfra adgang til gæstebadeværelse med granitgulv og mahognibordplade. Stor, lys og unik stue med loft til kip, brændeovn, store vinduespartier helt til gulvet og panoramaudsigt over søen. Spiseafdeling i åben forbindelse med  flot og velindrettet køkken holdt i hvidt med bordplade i mahogni. Værelse samt et soveværelse med masser af skabsplads og udgang til stor terrasse.

Stort lækkert badeværelse med granitgulv. Gulvvarme i hele stueplan. Kæmpe terrasse med flot ugenert udsigt mod øst, syd og vest.

Overetagen har adgang via en flot mahognitrappe til et stort repos med udsigt over stueområde samt til golbanen. 2 stor værelser med altan og udsigt over søen.

Ejendommen ligger i gå-afstand fra Himmerland Golf & Spa Resort – og dermed et hav af faciliteter til både en aktiv fritid og personlig forkælelse.

  

Som golfhusejer i golfbyen Gatten finder du et væld af faciliteter, aktiviteter og liv.

Området byder blandt andet på to 18-huls golfbaner, badeland, adventure golf, 8 bowlingbaner og tennisbaner til de aktive, samt et stort spaområde, lækre loungeområder og kulinariske oplevelser i restauranterne til dem, der trænger til afslapning og selvforkælelse.  Hele året rundt er der på resortet aktiviteter for alle aldre tilpasset årstiden, mens der i boligområderne er plads til at nyde sine fridage og ferie i ro og mag.
Address: Sjørup Søvej 39
Zip: 9640 Farsø
Country: Denmark
Open In Google Maps
Property Id : 19371
Pris: 4.995.000 kr.
Bolig i flg. BBR: 218 m²
Opført: 2005
Udbetaling: 250.000 kr
Grundareal: 1267 m²
Ombygget år:: 0
Ejerudgifter: 2.053 kr
Bebygget areal i flg. BBR: 151 m²
Sagnr.: 639
Fællesudgifter pr. md.: 0
Book en fremvisning

Compare Listings

Kontakt mægler

Ja tak, jeg vil gerne bestille en fremvisning af golfhuse!


JANEJ

Book en fremvisning

Ja tak, jeg vil gerne bestille en fremvisning af golfhuse!